• Opvoed coaching

  • Kinderen opvoeden is een belangrijke en uitdagende taak, die niet altijd even makkelijk is. Het opvoeden en opgroeien gaat met vallen en opstaan. Soms word je als ouder of opvoeder geconfronteerd met opvoedingsvragen en weet je niet hoe je het beste om kan gaan met het gedrag van je kind. 

    Elke ouder/verzorger ervaart in de opvoeding van hun kind problemen en kennen momenten van zorgen, onzekerheid, twijfel en frustratie.  Je bent hierin zeker geen uitzondering. PrikkelPraat biedt ouderbegeleiding op maat. Dit kan variëren van een eenmalig contact tot een bepaalde of onbepaalde periode waarin we 1 of 2-wekelijks afspraken maken. Van enkel tips en adviezen tot hand in hand begeleiding in de thuissituatie. Alles is bespreekbaar. 

    Naast vragen rondom opvoeding of probleemgedrag kan het ook zijn dat je specifieke vragen heeft over gedragsproblematieken die voortkomen uit bijvoorbeeld autisme (ASS) of ADHD. Ook hiervoor kan PrikkelPraat de helpende hand bieden.

    Aarzel daarom niet om contact op te nemen. Stuur je gegevens en vraag (vragen) naar PrikkelPraat met het contactformulier. Zo kunnen we snel een afspraak maken.