• Wie ben ik

  • Mijn naam is Christan Labee.

    Als gediplomeerd kinder- en opvoedcoach leer ik kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan en laat ze ontdekken welke krachten en kwaliteiten ze in zich hebben.De beste resultaten bereik ik met kinderen in de basisschoolleeftijd tussen 6 en 12 jaar, met een hoge sensitiviteit.  Mijn achtergrond ligt op het gebied van opleidingen in de kinder, - en jeugdzorg. Sinds enige jaren ben ik actief NLP-Master Coach. Vanuit deze achtergrond heb ik ouders gecoacht bij opvoedvragen en kinderen begeleid in hun thuissituatie.

    Gezien de vele vragen die er zijn over het gedrag van kinderen en opvoeden merkte ik dat er een behoefte is, waar ik met mijn expertise een ondersteunende rol kan spelen voor de ouders/verzorgers en het kind. Hierin vindt PrikkelPraat haar oorsprong. PrikkelPraat is voor kinderen die veel prikkels ervaren, daar niet goed mee om kunnen gaan en daardoor geprikkeld zijn. Ze laten boos, moe, en verdrietig gedrag zien. Omgaan met de vele prikkels, je ervoor af kunnen sluiten en in alle veiligheid jouw prikkels mogen laten zakken zodat je mag en kan zijn wie je bent. Zodat je sterker in je schoenen staat en blij en zelfverzekerder mag opgroeien tot een stabiele volwassene. 

    Voor mij is kwaliteit erg belangrijk. Daarom ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches en docenten voor kinderyoga. Ik neem deel aan verschillende scholingen en intervisies om een kwalitatief goede coaching te bieden die jij en jouw kind verdiend. Ik kan eventueel doorverwijzen naar een andere deskundige als de hulpvraag buiten mijn werkterrein valt. Dit gebeurt alleen in overleg.